24 Mayıs 2010 Pazartesi

ARNAVUT CİĞERİ


Malzemler:
yarım kilo dana ciğer
tuz, un

Yapılışı:
Ciğerimizi kuşbaşı kuşbaşı kesiyoruz. Yıkadıktan sonra yaağlı kağıdın üstüne alıp un ve tuz ile harmanlıyoruz..Daha sonra kızgın yağın içine atıp kızartıyoruz. Çok fazla bekletmeden servis tabağına alıyoruz. Soğan salatasıyla beraber afiyetle yiyoruz.

11 yorum:

  1. bayılırım.kahvaltıda bile olsa yiyebilirim.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık marifetli arkadaşım :)

    Güzel tariflerin için teşekkürler..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ebrulim çok güzel görünüyor gerçekten..aklıma urfa gezimiz geldi her tarf ciğerci kaynıyordu:)))birde acıydı, ciğeri sevdiğim halde urfada saçma gelmişti ..herkes ciğer yiyor gibi:)))

    YanıtlaSil
  4. Hımmm harika bir görünütü. Bayılırım arnavut ciğerine. Yanında soğan salatası ve patates kızartması ile. Harika olur. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  5. Neler yaptın sen? Ben ciğeri çok seviyorum, beni niye çağırmadınız :( Aaah dertlendim şimdi, canım çekti
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ben yanında küp küp kızartılmış patatesde koyuyorum ve bayılıyorum yerken:) ellerine sağlık walla canım istedi. Çok güzel gözüküyor. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. oyy çok severim ciğeri. hele birde yanında patates kızartamasıyla!
    ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık çok severim bende sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Canım arkadaşlarım güzel yorumlarınız için hepinize çooookkk teşekkür ederim.bir dahaki sefere kesinlikle patateli de deneyeceğim..:))

    YanıtlaSil
  10. ayy harika bir tabak bu
    ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  11. döktürmüşsün yine maşallah.bu arada arkadaşlar facebooktaki sayfanı biliyorlarmı bilmiyorlarsa ''ebruliyemektarifleri'' yazmaları yeterli :))

    YanıtlaSil