pastalar,çorbalar,salatalar... tarif için ne ararsan ebruliyemektarifleri :)
24 Mayıs 2010 Pazartesi
ARNAVUT CİĞERİ
Malzemler:
yarım kilo dana ciğer
tuz, un
Yapılışı:
Ciğerimizi kuşbaşı kuşbaşı kesiyoruz. Yıkadıktan sonra yaağlı kağıdın üstüne alıp un ve tuz ile harmanlıyoruz..Daha sonra kızgın yağın içine atıp kızartıyoruz. Çok fazla bekletmeden servis tabağına alıyoruz. Soğan salatasıyla beraber afiyetle yiyoruz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Hayırlı cumalar. Geçen akşam gelen misafirlerim için değişik bir salata yapsam ama nasıl olsa derken bu salata aklıma geldi çok güzel bir...
bayılırım.kahvaltıda bile olsa yiyebilirim.ellerine saglık.
YanıtlaSilEllerine sağlık marifetli arkadaşım :)
YanıtlaSilGüzel tariflerin için teşekkürler..
Sevgiler..
Ebrulim çok güzel görünüyor gerçekten..aklıma urfa gezimiz geldi her tarf ciğerci kaynıyordu:)))birde acıydı, ciğeri sevdiğim halde urfada saçma gelmişti ..herkes ciğer yiyor gibi:)))
YanıtlaSilHımmm harika bir görünütü. Bayılırım arnavut ciğerine. Yanında soğan salatası ve patates kızartması ile. Harika olur. Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilNeler yaptın sen? Ben ciğeri çok seviyorum, beni niye çağırmadınız :( Aaah dertlendim şimdi, canım çekti
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Ben yanında küp küp kızartılmış patatesde koyuyorum ve bayılıyorum yerken:) ellerine sağlık walla canım istedi. Çok güzel gözüküyor. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSiloyy çok severim ciğeri. hele birde yanında patates kızartamasıyla!
YanıtlaSilellerine sağlık:)
ellerinize sağlık çok severim bende sevgiler
YanıtlaSilCanım arkadaşlarım güzel yorumlarınız için hepinize çooookkk teşekkür ederim.bir dahaki sefere kesinlikle patateli de deneyeceğim..:))
YanıtlaSilayy harika bir tabak bu
YanıtlaSilellerine sağlık canım
döktürmüşsün yine maşallah.bu arada arkadaşlar facebooktaki sayfanı biliyorlarmı bilmiyorlarsa ''ebruliyemektarifleri'' yazmaları yeterli :))
YanıtlaSil