2 Nisan 2011 Cumartesi

MARTHA STEWART WEDDINGS ARTIK TÜRKİYE’DE

kapak1.indd

Herkese mutlu ve güzel bir hafta sonu geçirmesi dilğiyle uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Havalardanmıdır nedir bu sıralar pek keyfim yok. Sizlere güzel bir evlilik dergisi ile Nisan ayına merhaba demek istedim. Evlenecekler ve evlenmeyi düşünenler kesinlikle bu dergiye göz atmalılar derim....


Amerika’nın En Çok Okunan Gelin Dergisi Martha Stewart Weddings Nisan 2011 itibariyle Türkiye’de!

Martha Stewart Living Omnimedia (MSLO) ve Mutlu Dergi Grubu A.Ş. (MDG) nisan ayı itibariyle Türkiye’de Martha Stewart Weddings dergisini lisanslı olarak yayınlayacaklarını açıkladılar. Nisan’da yayın hayatına başlayacak olan Martha Stewart Weddings, ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki kez okurları ile buluşacak.

15 yılı aşkın bir süreden bu yana gelinler ve gelin endüstrisi için düğün stillerinin belirleyicisi olan Martha Stewart Weddings, ABD’de “içerik kalitesi” konusunda Ulusal Dergi Ödülü alan tek gelin dergisi olma özelliğini taşıyor. Martha Stewart Weddings evlilik sürecinde olan çiftlere bu özel günlerini bireyselleştirmeleri ve özgünleştirmeleri konusunda yardımcı olur. Türkiye’de kadın dergicilik sektöründe uzmanlığı ve profesyonelliği ile tanınan İçim Delemen’in yayın direktörlüğünü üstlendiği Martha Stewart Weddings’in Genel Yayın Yönetmeni ise Güldeniz Ayral.

Konuyla ilgili yorumlarını paylaşan Mutlu Dergi Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Mutlu “Martha Stewart Weddings bir kadının en çok özen gösterdiği anlardan birinin unutulmaz bir deneyim olarak yaşanabilmesi için en ince detaylarına kadar gözler önüne seren gerçek bir ilham kaynağı. Türkiye’de evlenme hazırlığında olan veya olmayan tüm kadınların ilham ve keyif alacağına inandığımız, arşivlenilesi özel bir dergi Türk okurları ile buluşuyor” dedi.

Martha_Stewart_k

Martha Stewart Weddings kişiye özel düğün stilini belirleyerek hayal ettiğiniz en özel kutlamayı hayata geçirmenizi sağlar. Teklif gününden balayına, o büyük güne ilişkin her tür detayı kapsayan güzel ve yaratıcı fikirler üretir. Martha Stewart Weddings’in içeriğinde ilham verici ve duygusal detaylara kadar kullanışlı ve bilgilendirici bilgiler de bulacaksınız. Martha Stewart Weddings akıllı fikirler, sınırsız görsel ilham kaynağı, birbirinden farklı uzman görüşleri ve kapsamlı pazar araştırmalarının yanı sıra gelinlere planlama, moda, mücevher, güzellik, pasta, çiçekler, hizmet, hediye listesi, davetiye ve seyahat detaylarına ilişkin detaylı bir içerik sunuyor.



Mutlu Dergi Grubu Hakkında
Kendi alanında başarılı, öncü ve deneyimli kadrosu ile her zaman tarafsız, yenilikçi ve okuru ile dost bir yayın politikası izleyen Mutlu Dergi Grubu, sayısı her geçen gün artan bilinçli okur kitlesi ile bu yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımı paylaşarak Türk dergicilik sektöründe kalitenin öncüsü olmayı başarmıştır. Time Inc işbirliği ile yayınlanmakta olan InStyle, InStyle Home, FORTUNE ve Sports Illustrated Swimsuit dergilerinin yanı sıra, 2004 yılından bu yana Türk dergi piyasasında lider konumda olan Boxer markası ile MDG kaliteli dergicilik hedefini sürdürmektedir. Dijital yayıncılıkta boxerdergisi.com.tr ile yakaladığı erişim ve başarıyı; kendini modern kadının yaşam rehberi olarak konumlayan Trendus.com kadın portalı ile Türkiye’de kadın web siteleri bünyesinde ürettiği kaliteli içerik ile fark yaratmayı başardı.

Mutlu Dergi Grubu’nun 2011 yılında hedefi basılı ve dijital yayıncılıkta uluslararası standartlarda ve kaliteli yayınlarla Türk dergi ve internet kullanıcıları ile doğru ve tarafsız bir yayın politikası çerçevesinde buluşmaktır. MDG bünyesinde yayın hayatına başlayan 2011 yılının ilk yeni üyesi ise Amerika’nın en çok okunan gelin dergisi Martha Stewart Weddings.

2 yorum:

  1. süper vallahi..paylaşım için teşekkürler ebrum:))

    YanıtlaSil
  2. Ebrucuğum,
    canım benim,yeni sayfan çok güzel olmuş,hayırla kullan inşaAllah,
    dergiye gelince naçizane fikrim,bizden olmayan İslam dışı kıyafet,adet ve hayatların bize empozesi,beyaz gelinlikler,balayılar ve bütün bu israflar bize yabancı,
    tgrt'nin belgesel kanalında yayınlanan "danimarkalı gelin"filmi bu durumu öyle güzel açıklamış ki,belki internetten de bulabilirsin,izlemeni öneririm,
    en kalbi sevgilerimle...

    YanıtlaSil