pastalar,çorbalar,salatalar... tarif için ne ararsan ebruliyemektarifleri :)
2 Nisan 2010 Cuma
KAŞARLI SUCUKLU EKMEKLER
sabah kahvaltıları için güzel ve çıtır bir lezzet.
Bayatlamış ekmeklerinizi dilimleyip üzerlerine önce tereyağ ardından da kaşar ve sucuk dilimleri koyup ısıtılmış fırında 15- 20 dk.kızartın.çıkardıktan sonra üzerine bir bez örterseniz hemen kurumazlar daha sonra çıtır çıtır olurlar.
Nasıl Çok kolay değilmi? pazar kahvaltısı için iyi fikir...
AFİYET OLSUN....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Yine bir kabak yemeğiyle sizlerleyim. Bu tarifi çoktandır yapmak istiyordum ama bir türlü nasip olmadı geçen akşam yaptım ve yemeye doyamadı...
elinize sağlık.gerçekten çok güzel görünüyorlar.sevgiler
YanıtlaSil